21 August 2016

Futsal Tournament

Assalamualaikum..

Cerita last weekend on Saturday...alhamdulillah...selesai sudah Futsal Tournament antara staff..
Yang ladies pun main jugak...ada 2 group untuk ladies..so tanpa saringan dua-dua team layak ke final...ha...!! gituuuu

Ladies ni korang tahu-tahu jela camne gaya mainnya...main tak pandai mana tapi bunyi menjerit je lebih...i was in Team B...and we got 2nd place...hahah...2nd place means last place la for ladies..Team A menang 6-0...ZERO points ok group B..

Menang atau kalau was not the main point here...yang penting ukhuwah dan kerjasama antara semua staff especially ladies during event...it was very happening & everyone enjoy the day...yang penting jugak kita boleh keluarkan peluh...itu yang utama...!!!

so that's it...bye..!







and keep following us at our page at:
https://www.facebook.com/BabyLiliDesign



18 August 2016

Training vs Galok

Assalamualaikum..
Semalam ada training futsal..training la sangat tu..
This weekend on Saturday ada tournament..
Tournament la sangat..sorang-sorang main bukan andai pun..menjerit je lebih..
Main pun sekadar suka-suka..support company event kekdahnya ha..😊

Ha..tu jela nak update yeeeee...




Sand keep follow us at our page at:
https://www.facebook.com/BabyLiliDesign



17 August 2016

I'm Back...!!!

Assalamualaikum...
Fuhhhh.....!!! setelah berkira-kira nak update blog ke tak nak update blog ke tak...akhirnya...terzahir la entri pendek ni...

YES...!!! this is my first ever entri for 2016.

Should i celebrate?
Should i continue writing?

Well..
Lot's of things to share with everyone who know me by the name of NuHa..

So let's get it started..!!!

Wait for my next entry...




and keep following us at our page at:
https://www.facebook.com/BabyLiliDesign



13 June 2015

Sekali Sekale

Assalamualaikum..

Lama ya blog terabai.. Mencari mood mencari masa mencari kesempatan untuk update tapi tak ada pulak.. Korang semua sihat ke.. Ramadhan tinggal beberapa hari saje lagi ni.. Puasa semua dah ganti ke.. Tuan blog tengah marathon gantikan puasa ni.. Haha.. Last minit sokmo la..

Guane? Guane? Guane mende? Tuan blog blur lagi ni.. Persiapan raya dah kena start dah sikit-sikit.. Tahun ni nampak gaya kena beli je semua.. Hamboi..!! Ramadhan pun belum dah pikir raya.. Biasola.. Tuan blog ni tak suka nak shopping raya last-last minutes..

Anything else?  Tak de kot apa-apa kot yang nak dikongsikan.. Saje. Buang sawang blog..

Selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak..!!~