21 August 2016

Futsal Tournament

Assalamualaikum..

Cerita last weekend on Saturday...alhamdulillah...selesai sudah Futsal Tournament antara staff..
Yang ladies pun main jugak...ada 2 group untuk ladies..so tanpa saringan dua-dua team layak ke final...ha...!! gituuuu

Ladies ni korang tahu-tahu jela camne gaya mainnya...main tak pandai mana tapi bunyi menjerit je lebih...i was in Team B...and we got 2nd place...hahah...2nd place means last place la for ladies..Team A menang 6-0...ZERO points ok group B..

Menang atau kalau was not the main point here...yang penting ukhuwah dan kerjasama antara semua staff especially ladies during event...it was very happening & everyone enjoy the day...yang penting jugak kita boleh keluarkan peluh...itu yang utama...!!!

so that's it...bye..!







and keep following us at our page at:
https://www.facebook.com/BabyLiliDesign



1 comment:

Wan Syahida Kahar said...

Haha. Setuju bab perempuan kalau main menjerit yang lebih. Menang atau kalah tak kisah, yang penting seronok & badan dapat exercise!!